Slavenaši odradili trening na Crnoj gori, Bašić: Veseli me stanje u kojem su igrači došli na pripreme

20.06.2019.


Nogometaši Slaven Belupa danas su odradili trening na trim stazi Crna Gora. Nakon tri dana priprema i pet teških treninga, stručni je stožer za Slavenaše pripremio nešto lakši, rekuperacijski program. Šezdesetak minuta na svježem zraku u šumi bilo je dovoljno da se igrači opuste od treninga iza sebe, ali i pripreme za nove, naporne koji im slijede već sutra.

– Nakon pet treninga u tri dana na našim terenima, jutros smo odlučili promijeniti ambijent i odraditi jedan trening na novoj lokaciji. Odlučili smo se za jogging u Crnoj Gori kako bi se igrači regenerirali, ali i pripremili za sljedeće izazove. Današnjim smo treningom zaključili ‘uvodni blok’ kao pripremu za ostatak tjedna, ali i za kasniju fazu priprema – rekao je kondicijski trener našeg kluba Luka Bašić.

Bašić je za nogometaše Slaven Belupa pripremio program po kojem su radili i za vrijeme ljetne pauze.

– Nakon odrađenih testiranja moram pohvaliti momke jer su došli u dosta dobro stanju na pripreme što me zaista veseli jer nam to omogućuje rad na puno višoj i jačoj razini. Ono što valja istaknuti i pohvaliti je fokusiranost i motiviranost na svakom treningu do sada – zaključio je Bašić.

Slavenaši već sutra nastavljaju s treninzima. U iduća dva dana odradit će četiri treninga nakon kojih im slijedi slobodna nedjelja.