Slavenaši odradili prvi trening u Medulinu, “Uvjeti su odlični, na nama je da se u potpunosti posvetimo radu”

17.01.2019.


Nogometaši Slaven Belupa odradili su prvi trening drugog dijela priprema za nastavak aktualne sezone. Pod vodstvom trenera Ivice Sertića i njegovog stručnog stožera, Slavenaši su odradili 70-minutni trening u Medulinu. Kapetan Slavena Mateas Delić bio je i više nego zadovoljan uvjetima koje su dočekali njega i njegove suigrače.

– Uvjeti u Medulinu su zaista odlični i na nama je da se u potpunosti posvetimo radu i pripremi za nastavak prvenstva i utakmici protiv Rijeke. Hotel je odličan, hrana također, a tereni su i više nego dobri. Nadam se da će pristup kod svih igrača ostati kao i do sada, na maksimalnoj razini. Ovih desetak dana iskoristit ćemo za tehničko-taktičku pripremu, ali i za dodatnu homogenizaciju unutar momčadi. Učinit ćemo sve da utakmicu protiv Rijeke dočekamo u potpunosti spremni – rekao je Delić.

Naše nogometaši sutra čeka druga prijateljska utakmica. Protivnik će biti crnogorski Titograd, a susret će se igrati s početkom u 14:30. Podsjetimo, u subotu je Slaven slavio protiv Krškog rezultatom 1:0.