SLAVENAŠI NA STARTU PRVENSTVA S INTEROM OČEKUJU SVA TRI BODA

14.07.2016.


U našem klubu sve je spremno za sutrašnje otvaranje nove prvoligaške sezone (petak) u kojoj će se na koprivničkom stadionu sastati s Interom iz Zaprešića (20 sati).
Uz trenera Željka Kopića, tehničkog direktora Roberta Kerovca na prvoj pressici bio je i novi kapetan i jedan od najiskusnijih igrača Vedran Purić.
– Sezonu otvaramo pred našim navijačima i naravno da je želimo otvoriti dobrim rezultatom, odnosno pobjedom. Pripreme smo odradili jako dobro, potpuno smo spremni i to ćemo pokazati na travnjaku – kazao je trener Željko Kopić i nastavio:
– Inter je kvalitetna momčad koja je u prošlom prvenstvu osvajanjem petog mjesta napravila veliki iskorak i sigurno da nas očekuje vrlo zahtjevan susret. Cijenimo suparnika, ali pred našim gledateljima imamo pravo očekivati sva tri boda. Umjesto dosadašnjeg kapetana Mateasa Delića koji nije potpisao novi ugovor s klubom najvjerojatnije će među standardnom jedanaestoricom istrčati Gordan Barić – rekao je Željko Kopić, dok je novi kapetan Vedran Purić dodao:
Za nas je najvažnije da dobro startamo jer će to najvjerojatnije odrediti naše daljnje ambicije, koje su usmjerene prema plasmanu u gornji dio ljestvice. Spremni smo za nove izazove i uvjeren sam da ćemo biti bolji od Zaprešićana. Očekujem da se na tribinama nađe veliki broj naših navijača i naravno njihovu podršku – zaključio je Vedran Purić.
Utakmicu će voditi Damir Batinić iz Osijeka a njegovi pomoćnici bit će Tomislav Petrović (Valpovo) i Kruno Šarić (Županja). Četvrti sudac je Tihomir Pejin (Donji Miholjac), a delegat Krešimir Glavina (Prelog).