Slavenaši i dalje vrijedno treniraju, sutra protiv Krškog, Sertić: “Zadovoljan sam kako igrači rade, na svakom treningu pružaju svoj maksimum i to je ono što nas veseli”

11.01.2019.


Nogometaši Slaven Belupa vrijedno se pripremaju za nastavak aktualne sezone. Slavenašima je danas na rasporedu dvostruki program, a jutarnji trening bio je rezerviran za teretanu i igru jedan na jedan. U nepunih sedam dana ukupno su odradili 12 treninga, a večeras će odraditi i 13.

– Zadovoljan sam kako igrači rade, na svakom treningu pružaju svoj maksimum i to je ono što nas veseli. Unatoč hladnom vremenu i nepovoljnim vremenskim uvjetima odradili smo do sada sve što smo zacrtali. Treniramo uglavnom na pomoćnom terenu, a u svakom trenutku možemo koristiti glavni, hibridni teren što to nam je velika prednost. Pripreme su specifične s obzirom na to da traju svega 25 dana, stoga smo u prvih dva tjedna stavili naglasak na kondicijsku pripremu, pritom ne zanemarujući taktički dio  – rekao je trener Ivica Sertić.

Našu momčad sutra čeka i prva prijateljska utakmica. Protivnik će biti slovenski prvoligaš Krško.

– Iako nam je to tek prva prijateljska utakmica sigurno ju nećemo ‘samo odraditi’. Bitno je da igrači dobro istrče utakmicu, ali nećemo zanemariti taktiku. Želja je da se momčad što prije uigra kako bi svi zajedno spremni dočekali prvenstvo. Sukladno s tim, sutra ćemo pred njih staviti taktičke zadatke koje smo uvježbavali na treningu – zaključio je trener Sertić.