SLAVENAŠE SA SPLITOM ZANIMA SAMO POBJEDA

02.12.2011.


Posljednja jesenskog prvenstvena utakmica između Slavena Belupa i Splita, koja će se u subotu igrati na Gradskom stadionu u 15 sati bit će derbi kola, jer su Splićani treći, a Koprivničanci četvrti na ljestvici.

Kako farmaceuti u dosadašnja tri prvoligaška ogleda nisu svladali Splićane, u subotnjoj utakmici očekuje se njihov trijumf s koji bi se bodovno poravnali, te s iste pozicije krenuli u proljetni nastavak.

–       Zanima nas samo pobjeda koju želimo ostvariti i pokazati da smo i dalje kandidati za Europu. Trebat će na podrška naših navijača koja bi nam bila vjetar u leđa u ovom vrlo važnom susretu. Moramo igrati najbolje što možemo, jer samo tako možemo do sva tri boda. Zbog žutih kartona nedostajat će nam Kokalović i Gregurina, a zbog ozljeda Mamić i od prije Jurković – kazao je trener našeg kluba Roy Ferenčina, te istaknuo:

–       Split je kvalitetna momčad koja je osvojila dosta bodova u gostima, no ako odigramo čvrsto i borbeno, u što ne sumnjam onda možemo biti računati na pobjedu – završio je Ferenčina.

Nakon sutrašnje utakmice Slaven Belupo će početkom tjedna održati još jedan trening, a zatim će igrači na zasluženi odmor. Prvo okupljanje za proljetni dio prvenstva bit će 09. siječnja 2012. godine.