Slaven sutra s Rijekom: “Treba nam kolektiv i timski duh!”

11.03.2021.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će od 18 sati odmjeriti snage s Rijekom na Rujevici u sklopu 25. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Susret je najavio trener naše momčadi Tomislav Stipić.

– Očekujemo intenzivnu utakmicu. Rijeka je poznata po tome da kada dođe na protivničku polovicu ima ogromnu kvalitetu. Nužno će biti za nas da održimo stabilnost, da budemo kompaktni i solidarni, da se pripremimo na red, rad i disciplinu i da iskoristimo naše šanse koje ćemo sigurno imati kao i u svakoj utakmici. Kolektiv, timski duh i red, rad i disciplina!

Nakon ozljede, u prošlom se kolu na teren vratio Tomislav Božić i zauzeo svoju standardnu poziciju na stoperu.

– Želimo odigrati hrabro protiv jedne dobre ekipe kao što je Rijeka i vratiti naš stil igre po kojem smo bili prepoznatljivi i po kojem nas je bilo lijepo gledati. Definitivno želimo na Rujevici napraviti dobar rezultat jer smo, nažalost, došli u situaciju u kojoj protiv svakog protivnika moramo tražiti bodove. Naša ekipa je dobra i kvalitetna, ali iza nas je određena ‘crna rupa’ u kojoj nismo napravili onoliko koliko smo mogli. Dosta je utakmica pred nama i smatram da kvalitetnim timskim radom možemo napraviti puno dobrih stvari.