Slaven sutra s Lokomotivom, Glavčić: “Svaki detalj može odlučiti, potrebni su nam energija i koncentracija”

05.03.2021.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će od 15 sati biti domaćin na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš zagrebačkoj Lokomotivi u utakmici 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Trener Tomislav Stipić istaknuo je kako će njegova momčad morati biti na svom maksimumu kako bi došla do cilja.

– Veselimo se utakmici s Lokomotivom, ali prije svega moram sebi ostati vjeran i ono u što vjerujem moram prenijeti u glavu i srca mojih igrača. Moramo biti hrabri i iskrcati sve što imamo na teren – rekao je Stipić.

Važnu ulogu u našoj momčadi imat će i najbolji asistent lige, veznjak Nemanja Glavčić.

– Očekuje nas jedna vrlo zahtjevna utakmica. Mislim da će biti pravo nadmudrivanje na terenu jer se vrlo dobro poznajemo. Svaki detalj može odlučiti pobjednika, tako da ćemo sigurno ući dobro pripremljeni u utakmicu. Svjesni smo situacije na tablici i želimo da se jednom čvrstom igrom nametnuti Lokomotivi i samim tim ostvariti rezultat koji će nas vratiti tamo gdje pripadamo. Ne razmišljamo o pritisku već samo o onome što nam je potrebno u ovom trenutku, a to su svakako energija i koncentracija koja će biti od presudnog značaja. Znamo koliko nam može donijeti pobjeda u ovoj utakmici i vjerujemo u taj zajednički cilj – rekao je Glavčić.

Glavni sudac utakmice bit će Tihomir Pejin (Donji Miholjac), dok će mu pomoćnici biti Dario Knez (Osijek), Kristijan Novosel (Valpovo) i Josip Lučić (Vinkovci). Glavni VAR sudac bit će Mario Zebec (Cestica), a AVAR Goran Pataki (Đakovo). Delegat susreta bit će Martin Šarić (Vrbovec), dok će Šime Bugarija (Bibinje) biti kontrolor.