Slaven i Rudeš u Koprivnici za polufinale Kupa

27.02.2023.


Slaven Belupo će sutra na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš odmjeriti snage s Rudešom u 1/4 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Utakmica će se igrati s početkom u 17:00, a najavio ju je trener naše momčadi Zoran Zekić.

– Nakon pobjede na Rujevici nismo imali previše vremena za slavlje jer nas već sutra čeka apsolutno najbolja momčad drugog ranga hrvatskog nogometa. Rudeš pokazuje konture ozbiljnog prvoligaša, a veliki niz prvenstvenih pobjeda sigurno je ekipi donio i veliko samopouzdanje. Mi njihov respekt moramo zaslužiti od prve minute na terenu, moramo se postaviti kao momčad koja ima veću kvalitetu i to dokazati svojom igrom – rekao je trener Slaven Belupa.

Zekić se dotaknuo i svoje momčadi.

– Imali smo jako tešku utakmicu protiv Rijeke i težak put u Koprivnicu uzrokovan vremenskim neprilikama. Ostavilo je to traga na mojoj momčadi, no vjerujem da su osvojena tri boda kompenzirala probleme i podigla samopouzdanje igrača na adekvatnu razinu. Imamo još jedan trening uoči sutrašnjeg dvoboja na kojem ćemo otkloniti posljednje nedoumice. Ne želim raditi previše promjena jer to nikad nije dobro, no zdravstveni bilten i umor sigurno će utjecati na odabir početnih 11. Tko god istrči i zaigra mora biti na maksimumu i učiniti sve da izborimo polufinale Kupa – zaključio je Zekić.