Slaven bolji od Varaždina u prijateljskom dvoboju

07.02.2023.


Nogometaši Slaven Belupa danas su odigrali prijateljsku utakmicu s Varaždinom na terenu s umjetnom travom na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. U susretu u kojem je trener Zoran Zekić pružio priliku igračima koji su imali manju minutažu u prvenstvu i nekolicini juniora rezultat je bio 3:1.

U prvom poluvremenu vidjeli smo jedan pogodak. Perošević se lijepo oslobodio svog čuvara u 44. minuti, izašao pred golmana Varaždina i lagano potkopao iznad njega za 1:0.

U nastavku susreta prvi gol smo vidjeli u našoj mreži. Domjanić je zabio u 57. za 1:1. Osam minuta kasnije Turanjanin je zabio za 2:1, a konačan rezultat utakmice postavio je Mrdaković u 73. minuti.

Prijateljska utakmica, Koprivnica, 7.2.2023.

Slaven Belupo – Varaždin 3:1 (1:0)

Slaven Belupo: Marković – Bosec, Hlevnjak, Christopoulos, Martinaga – Bašić, Turanjanin, Kocijan – Mihalić, Perošević, Žuljević. Još su igrali: Letica, Katalinić, Trshani, Krušelj, Mrdaković, Riđan, Herceg, Mendelski, Boras.

Varaždin: Bulat, Stolnik, Ba, Škaričić –  Banovec, Belcar, Domjanić, Vuk – Šaranić, Pereira, Herrera. Još su igrali: Mamić, Mitrovski, Težak, Vugrinec.