SLAVEN BELUPO – ZTE (Zalaegerszeg) 3:0

16.02.2011.


SLAVEN BELUPO: Rodić (od 46. Nurković), Kokalović, Rogulj (od 75. Šestak), Maras (od 46. Poldrugač), Bagarić, Milardović (od 60. Havojić), Nynkeu (od 46. Poljak), Gregurina (od 60. Purić), Vojnović (od 46. Jurakić, od 75. Poredski), Mujanović (od 46. Papa), Benko (od 60. Marčinković).

Trener: Mile Petković.

ZTE: Vaszak, Kovacs, Mijatović, Bogunović, Panikvar, Szalai, Kamber, Delić, Rafcomar, Balazs, Turkovs (još su igrali: Szabo, Sipos, Koczardi, Turcsik, Milosavljević, Barna, Horvath, Lebara).

Trener: Janos Czanak.

Sudac: Šimčić. Pomoćnici: Dević, Novak (svi Koprivnica).

Strijelci: 1:0 – Jurakić (47), 2:0 – Havojić (73), 3:0 – Havojić (84).

Gradski stadion.

Gledatelja: 300.

Izvješće:

Slaven Belupo je u prijateljskoj međunarodnoj utakmicu ugostio drugoplasiranu momčad mađarskog prvenstva ZTE iz Zalaegerszega i pobijedio – 3:0.
Sva tri pogotka farmaceuti su postigli u drugom poluvremenu u kojem su bili znatno bolja momčad od svog suparnika.
Vodeći pogodak Slaven Belupo je postigao u 47. minuti nakon što je udarac Benka zaustavio vratar Mađara, a odbijenu loptu vrlo prisebno u mrežu poslao Jurakić. Farmaceuti su nastavili s napadima i u 73. minuti pogotkom Havojića povećali vodstvo na 2:0. Isti igrač bio je strijelac i trećeg pogotka za Slaven Belupo u 84. minuti.
U subotu 19. veljače koprivnički prvoligaš imat će još jednu vrlo jaku provjeru na Gradskom stadionu s Interom iz Zaprešića. Bit će to posljednja prijateljska utakmica uoči proljetnog prvenstva koja će početi u 15 sati.