SLAVEN BELUPO – ŽELJEZNIČAR (S) 3:0

03.02.2011.


SLAVEN BELUPO: Nurković, Purić (od 60. Mujanović), Kokalović, Maras, Bagarić (od 75. Šestak), Milardović, Papa (od 73. Havojić), Poljak, Vojnović, Poredski (od 70. Jurakić), Benko (od 75. Frljužec).

Trener: Mile Petković.

ŽELJEZNIČAR (S): Šehić, Marković, Stanić, Mesić, Nyama, Yonak, Savić, Zeba, Bešlija, Vissea, Spahić (još su igrali: B. Čolić, E. Čolić, Radovanović, Švraka).

Trener: Amir Osim.

Sudac: Marko Zirdum (Slavonski Brod).

Strijelci: 1:0 – Vojnović (10), 2:0 – Kokalović (35), 3:0 – Poljak (55).

Igralište hotela Belvedere.

U drugom prijateljskom nastupu na pripremama u Medulinu, Slaven Belupo je pobijedio bosansko-hercegovačkog prvoligaša Željezničara iz Sarajeva – 3:0.
Bila je to do sada najbolja igra farmaceuta u pripremnom razdoblju u kojoj su bili uvjerljivo bolja momčad od svog suparnika.
Naš klub je došao u vodstvo već u 10. minuti pogotkom razigranom Vojnovića, a na 2:0 povisio je Kokalović nakon uspješnog solo-prodora. U drugom dijelu susreta Slaven Belupo je nastavio ritmom iz prvog poluvremena i Poljak je u 55. minuti, nakon kombinacije Vojnović-Purić postavio konačni rezultat – 3:0.
Zadovoljan sam igrom koju smo prikazali u susretu s bosansko-hercegovačkim prvoligaše u kojoj je bilo vidljivo, da ulazimo u očekivanu formu. Igrači koji nisu igrali imali su trening i dobit će prigodu u sljedećoj utakmici – kazao je trener Mile Petković.
Na pripremama u Medulinu Slaven Belupo je dogovorio još jednu međunarodnu utakmicu i to s mađarskim Ferencvarosom, koja će se igrati u subotu 7. veljače u 14.30 sati.