SLAVEN BELUPO ZAPOČEO SA ZIMSKIM PRIPREMAMA

05.01.2009.


U ponedjeljak poslijepodne trener Slavena Belupa Mile Petković zajedno sa svojim suradnicima obavio je na Gradskom stadionu prvu prozivku igrača, koji su započeli s pripremama za proljetnu sezonu.
U utorak ujutro kompletna momčad odlazi u Zadar na Dvoransko prvenstvo Prve HNL, gdje će istog dana odigrati utakmice 1. i 2. kola. U 18,10 sati Slaven Belupo će se sastati sa Šibenikom, a u 19,20 sa Croatiom Sesvete.
Uz nastup na malonogometnom prvoligaškom prvenstvu, Slaven Belupo će se u Zadru svakodnevno pripremati za proljetni nastavak, te najvjerojatnije odigrati prijateljsku utakmicu s jednim nižerazrednim klubom – 9. ili 11. siječnja.
Uz stručni stožer u Zadar odlaze: Pelin, Rodić, Bulić (vratari), Kokalović, Šafarić, Čaval, Poldrugač, Tepurić, Kresinger, Jajalo, Pavec, Delić, Bilen, Purić, Gregurina, Jurić, Vručina, Nynkeu, Posavec, Rogulj, Maras, Lapić i Filipović. Među njima se još nalaze junior Rožman, Dvorneković iz Koprivnice, Poredski iz Bjelovara i Jakšinić iz Križevaca, koji su dobili suglasnost svojih klubova, te povratnik s Islanda Marošević.