Slaven Belupo uručio donaciju za humanitarnu akciju “NA PUTU S NAMA”

21.02.2024.


Nogometni klub Slaven Belupo uključio se u humanitarni akciju “NA PUTU S NAMA” koju organizira Udruga edukacijskih rehabilitatora Koprivnice s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju novog putničkog kombi vozila učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Ukupan prihod od prodanih ulaznica za prvenstvenu utakmicu igranu u petak između Slaven Belupa i Istre 1961 te donacija okupljenih namijenjen je za hvalevrijednu akciju, a danas su u prostorijama kluba direktor Aleksandar Aleksovski, direktorica marketinga Ksenija Mihaljević i igrač Benedik Mioč predali simbolični ček predsjednici Udruge Edukacijskih rehabilitatora Koprivnice Martini Golub – Horvat i ravnateljici centra COOR Podravsko sunce Radmili Popović.

– Iznimna čast i veliko zadovoljstvo bilo nam je sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji. Vjerujem da će prikupljeni novac biti od pomoći u kupnji novog kombija za učenike COOR Podravsko sunce te da će ovaj primjer potaknuti i druge da pomognu. Hvala i našim igračima i stručnom stožeru koji su se uključili, a posebno hvala svim navijačima koji su došli na utakmicu s Istrom i tako učinili dobro djelo. Pozivam sve da se uključe u akciju “NA PUTU S NAMA” – rekao je direktor kluba Aleksandar Aleksovski.

Zadovoljstvo nije skrivala ni predsjednica Udruge Edukacijskih rehabilitatora Koprivnice Martina Golub – Horvat.

– Prije svega, željela bih vam zahvaliti što ste se kao klub odazvali našoj akciji. I radnoj zajednici, i igračima, i stručnom stožeru. Naravno, veliko hvala i navijačima Slaven Belupa. Prikupljena sredstva uvelike će pomoći u kupnji novog kombija, a moram istaknuti da nas je posebno razveselilo oduševljenje učenika COOR Podravsko sunce što su mogli prisustvovati utakmici u petak. Možemo reći da smo spojili ugodno s korisnim, uživali smo u utakmici i skupili sredstva za humanitarnu akciju – rekla je Martina Golub – Horvat.

Humanitarna akcija “NA PUTU S NAMA” traje do 28. veljače. Uključite se u hvalevrijednu akciju uplatama na račun HR0523860021552009395 i pomozite potrebitima.