SLAVEN BELUPO – UNIVERSITATEA 0:1

04.07.2014.


SLAVEN BELUPO: Picak, Purić, Fuštar (od 60. Grgić), Edson (od 85. Senić), Melnjak, Brlek, Čanađija (od 70. Geng), Ozobić, Jazvić (od 70. Matoš), Vugrinec (od 63. Glavina), Delić (od 70. Filipović).
Trener: Elvis Scoria.
UNIVERSITATEA: Straton, Frasinescu, Achim, Ferfelea, NunoRocha, Baluta, Velcovici, Kay, Madson,Curelea, Bancu (još su igrali: Irimia, Plesan, Herghelegiu, Dananae, Vatajelu, Sin, Ivan, Valskis).
Trener: Jerry Gane.
Strijelac: 0:1 – Edson (65 – autogol).
Igralište NK Slovenj Gradec.
U vrlo otvorenom i zanimljivom susretu Slaven Belupo je u prijateljskoj utakmici s rumunjskom Universitateom izgubio 0:1. Jedini pogodak bio je autogol Edsona od kojeg se lopta nakon jednog ubačaja odbila u mrežu Picaka.
Obje momčadi imale su po nekoliko prigoda za pogotke koje nisu iskoristile, a prema prikazanoj igri neodlučeni rezultat bio bi najrealniji ishod.
Bila je to posljednja utakmica našeg kluba na pripremama u Zreču jer je današnja s drugoligašem Dravinjom (Slovenske Konjice) otkazan, tako da se farmaceuti nakon današnjeg prijepodnevnog treninga vraćaju u Koprivnicu gdje će u ponedjeljak nastaviti s pripremama za novu sezonu.