Slaven Belupo u subotu protiv Rijeke, u konkurenciju se vraća Međimorec

29.07.2019.


Nogometaši Slaven Belupa u trećem će kolu Hrvatski Telekom Prve lige gostovati kod Rijeke. Utakmica na Rujevici igrat će se u subotu s početkom u 21 sat. Bit će to još jedan težak izazov za Slavenaše.

– Nije lako u prvenstvo ući s dva poraza, ali moramo priznati da smo igrali s dvije najkvalitetnije momčadi u HNL-u. Drago mi je da smo u odnosu na Osijek bili konkretniji i opasniji prema naprijed. Šteta što nismo uzeli barem jedan bod iz prva dva kola, ali idemo napraviti sve da to pokušamo ostvariti protiv Rijeke – rekao je trener Ivica Sertić.

Protiv Dinama su se koprivničkoj publici pokazali novopridošli Radivojević, Glavčić, Božić i Paracki.

– Svi su se oni priključivali tijekom priprema i polako se uklapaju u momčad. Trebat će im neko vrijeme da se uigraju do kraja sa svojim suigračima, a ja mogu biti zadovoljan načinom na koji su odradili utakmicu protiv Dinama. Siguran sam da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji – rekao je Sertić.

Istaknimo da se za utakmicu s Rijekom u konkurenciju vraća Međimorec, a punom treningu trebali bi se od sutra priključiti Bačelić Grgić i Krstanović.