SLAVEN BELUPO U SUBOTU KOD HRVATSKOG DRAGOVOLJCA

08.04.2011.


Koprivnički prvoligaš u subotu (16 sati) u sklopu 24. kola Prve HNL gostuje kod Hrvatskog dragovoljca koji je uz Dinamo najbolja proljetna momčad, iako je i dalje posljednji na ljestvici.
U sastav Slavena Belupa vraća se kapetan Alen Maras, koji je zbog žutih kartona propustio susret s Karlovcem.
Igrao sam za Dragovoljac iz kojeg sam došao u Koprivnicu i mogu reći, da su me njegovi proljetni rezultati ugodno iznenadili. Nama je i dalje cilj ostanak među prvoligašima i uvjeren sam da ćemo to ostvariti – istaknuo je Alen Maras i naglasio:
Ako ćemo u Sigetu igrati kao s Karlovcem, onda ne strahujem za rezultat. Imamo momčad koja može znatno više nego što pokazuje njen plasman na ljestvici. Volio bih da se iz Zagreba vratimo s pobjedom, ili barem s polovičnim ishodom i mislim da to možemo ostvariti – završio je branič Slavena Belupa.
Trener Roy Ferenčina s Hrvatskim dragovoljcem neće moći računati na Kaju Rogulja zbog tri javne opomene, a najvjerojatnije ni na Vedrana Purića koji zbog viroze nije igrao kup s Dinamom.
Uvjeren sam da ćemo s Hrvatskim dragovoljcem poboljšati igru u odnosu na Dinamo i ponoviti pristup koji smo imali s Karlovcem. U Sigetu ne smijemo ponoviti individualne greške iz Maksimira, posebno u obrani. Od naše momčadi očekujem trku i agresivnost bez koje se ne može dobiti nitko u Hrvatskoj. Vjerujem, da ćemo se sa subotnjeg gostovanja vratiti s pozitivnim rezultatom i popraviti svoj položaj na ljestvici – istaknuo je Roy Ferenčina.