SLAVEN BELUPO U SUBOTU IGRA S RUMUNJSKIM VOLUNTARIJEM

30.06.2017.


Nakon što su u prvom nastupu priprema na Rogli svladali Goricu (1:0) (drugoplasiranu momčad slovenskog prvoligaškog prvenstva i sudionika Europske lige) nogometaši Slavena Belupa u subotu će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu.
Suparnik će im biti rumunjski prvoligaš Voluntari, a igrat će se u Slovenskim Konjicama s početkom u 18 sati.
Koji će sastav s Rumunjima izvesti trener naše momčadi Željko Kopić još nije odlučio, ali će to najvjerojatnije biti igrači s kojima najozbiljnije račun za sljedeću prvoligašku sezonu.
U sklopu priprema na Rogli dogovorena je i utakmica s ruskim prvakom Spartakom iz Moskve koja će se igrati 7. srpnja u austrijskom Villachu.
Nema dvojbe, s obzirom na snagu ruskog prvaka da će to biti najveći i najbolji test za koprivničkog prvoligaša i da će Kopićev početni sastav najvjerojatnije biti onaj s kojim će krenuti u novo hrvatsko prvenstvo.
Nakon utakmice sa Spartakom Slaven Belupo se vraća u Koprivnicu gdje će dan kasnije (8. srpnja) odmjeriti snage s mađarskim Zalaegerszegom.
Utakmica će se igrati na Gradskom stadionu s početkom 10.30 sati kojoj će moći,uz besplatan ulaz nazočiti svi prijatelji i navijači našeg kluba.
Bit će to posljednja provjera Slavena Belupa uoči prvog nastupa u novom prvoligaškom prvenstvu koje počinje 14. srpnja, u kojem naša momčad gostuje kod aktualnog prvaka – Rijeke.