SLAVEN BELUPO U SUBOTU IGRA S JADRANOM U TUČEPIMA

20.01.2012.


Nogometaši našeg kluba nalaze se na desetodnevnim pripremama u Makarskoj kamo su otputovali u srijedu i smjestili se u hotelu Osejava.

Na raspolaganju za treninge im je igralište domaćeg Zmaja koje koriste dva puta dnevno, a u pripremni ciklus se uključio i daroviti junior Čanađija koji se oporavio od ozljede, dok zbog upale Ahilove tetive za potpuni trenažni proces još nije spreman Gregurina.

Prvu prijateljsku provjeru na pripremama u Makarskoj Slaven Belupo će imati u subotu s hrvatskim trećeligašem Jadranom u Tučepima. Utakmica počinje u 14 sati, a trener Ferenčina priliku za nastup dat će svim raspoloživim snagama.

U deset dana makarskih priprema imat ćemo tri provjere na kojima će svaki igrač dobiti prigodu da pokaže svoje vrijednosti. Nakon utakmice u Tučepima u utorak (24. siječnja) igrat ćemo s jesenskim drugoligaškim prvakom Dugopoljem, a dva dana kasnije sa domaćim Zmajem. Utakmica s Dugopoljem bit će nam najbolja provjera učinjenog u dosadašnjem dijelu priprema – kratko je rekao trener Slavena Belupa.