SLAVEN BELUPO U SUBOTU GOSTUJE KOD ZAGREBA

24.11.2011.


Nakon izgubljene utakmice u Puli, gdje su očekivali da će osvojiti najmanje bod, nogometaši Slavena Belupa pripremaju se za subotnju utakmicu sa Zagrebom u Kranjčavićevoj.

Svakodnevnim treninzima na Gradskom stadionu trener Roy Ferenčina nastoji što bolje pripremiti momčad koja će istrčati s „pjesnicima“, s kojima su farmaceuti na njihovom travnjaku u pravilu uvijek dobro prolazili i često puta izašli kao pobjednici. No, to je samo tradicija u koju ne treba previše vjerovati, već se uzdati u kvalitetnu igru koju bi naša momčad u subotu trebala pokazati u Kranjčevićevoj, s kojom bi najvjerojatnije došla do pozitivnog rezultata.

Susret sa Zagrebom je ulazak u drugi dio prvoligaškog natjecanja u kojem će se ove jeseni odigrati još dva kola u kojima farmaceuti žele ostvariti dobar rezultat, kako bi u proljetno prvenstvo ušli s ambicijama za europski plasman.

Prema riječima trenera Ferenčine Slaven Belupo će sa Zagrebom istrčati u trenutačno najjačem sastavu u koji se vraća stoper Mato Grgić, dok će iz momčadi izostati Pilipović koji ima tri žuta kartona, te još nedovoljno oporavljeni od ozljeda Vojnović i Mujanović.

Za momčad farmaceuta će također konkurirati i nekoliko darovitih juniora koji pokazuju veliki napredak, što su pokazali u prvenstvenom susretu s vršnjacima Rijeke koju su pobijedili – 4:0. Kako Čanađija, Geng i Brlek također treniraju s prvim sastavom koprivničkog prvoligaša, najvjerojatnije će netko od njih dobiti određenu minutažu već u subotu sa Zagrebom i vjerujemo pokazati, da se na mladi potencijal našeg kluba može najozbiljnije računati u nastavku prvoligaškog natjecanja.