Slaven Belupo u subotu domaćin Dinamu, Božić, Ježina i Radivojević dobili pravo nastupa

22.07.2019.


Nogometaši Slaven Belupa upisali su poraz u prvom kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Na gostovanju u Gradskom vrtu Osijek je bio bolji rezultatom 2:0. Trener Ivica Sertić i njegov stručni stožer nisu bili zadovoljni nakon utakmice, baš kao ni sami igrači.

– Osijek je zasluženo slavio, a moja momčad pružila je preskromno izdanje. Ono čime sam mogao biti zadovoljan u petak bilo je prvih 30-ak minuta kada smo taktički bili dobri, organizirani u fazi obrane te kada smo radili dobar visoki pritisak što nam je bio i cilj od početka susreta. Nažalost bili smo presterilni i preskromni u igri prema naprijed. Žao mi je što je jedna nesmotrena reakcija u našoj obrani pred kraj prvog poluvremena usmjerila susret na mlin domaćina. U nastavku susreta Osijek je stao u gusti blok s petoricom igrača u obrani i stvarao nam probleme iz kontre i polukontre, a mi smo imali jalovu inicijativu iz koje nismo uspjeli zaprijetiti – rekao je Sertić.

Već u subotu našu momčad čeka novi težak ispit, u Koprivnicu dolazi zagrebački Dinamo.

– Prošlo kolo smo ostavili iza nas i već jutros se okrenuli Dinamu. Znamo njihovu snagu, znamo njihove mogućnosti, ali ni u jednom se trenutku nećemo predati unaprijed, dapače. U Koprivnici uvijek moramo tražiti bodove. Do utakmice je ostalo još pet dana i učinit ćemo sve na treninzima da maksimalno spremni dočekamo Dinamo – zaključio je Sertić.

Istaknimo da su novopridošli Tomislav Božić, Miloš Radivojević i Antonijo Ježina dobili pravo nastupa te će konkurirati za subotnju utakmicu koja će se u Koprivnici igrati s početkom u 19 sati. Ulaznice za sve tribine prodavat će se u pretprodaji u petak od 14 do 17 sati na blagajni 1 i koštat će 40 kuna te na dan utakmice kada se blagajne otvaraju u 17 sati. Ponovimo, s obzirom na kapacitet stadiona, na do sada prodane godišnje ulaznice i ulaznice koje ne idu u redovnu slobodnu prodaju, dostupno će biti nešto više od 1000 karata. U taj broj uključene su i 353 karte rezervirane za gostujuće navijače.