SLAVEN BELUPO U SUBOTU DOČEKUJE VARAŽDINCE

10.09.2010.


Nakon dvotjedne stanke u subotu se nastavlja prvoligaško prvenstvo utakmicama 7. kola u kojem će Slaven Belupo ugostiti razigrane Varaždince, koji već dvije godine ne znaju za poraz u Koprivnici.
Naši protivnici dobro su krenuli u prvenstvo, na ljestvici su ispred nas, ali mi smo domaćini i opravdano očekujemo sva tri boda. Neće biti lako, jer Varaždin u svom sastavu ima niz mladih i darovitih igrača od kojih su neki reprezentativci u mlađim selekcijama te nekoliko iskusnih igrača među kojima se ističe Vugrinec, koji predstavlja opasnost za svaku prvoligašku momčad. U prvenstvenoj stanci sve smo podredili utakmici s Varaždinom, analizirali njihovu igru i nadamo se najboljem, te ponovnom povratku u uspješnu prvoligašku kolotečinu. Za nas ustvari opet počinje prvenstvo u koje želimo krenuti s osvajanjem bodova s kojima bi se ponovno primaknuli samom vrhu – kazao je Mile Petković trener Slavena Belupa, koji još nije odredio jedanaestoricu za ogled s Varaždincima.
Nemam posebnih dvojbi, ali promjena u sastavu najvjerojatnije će biti. Imamo dobar izbor igrača, nadam se da će oni koji će dobiti prigodu pokazati da su opravdano u momčadi i predstaviti se u najboljem izdanju. Vjerujem i u bolju realizaciju nego u susretima s Dinamom i Rijekom kada smo igrali dobro, a ostali bez ijednog boda. Pozivam naše navijače da nas podrže u ovom za nas i te kako važnom susretu – završio je Mile Petković.