SLAVEN BELUPO U SRIJEDU NASTAVLJA S PRIPREMAMA U SLOVENIJI, GDJE ĆE ODIGRATI DVIJE PRIJATELJSKE UTAKMICE

21.06.2016.


Igrači Slavena Belupa pod vodstvom trenera Željka Kopića i njegovih suradnika obavili su na koprivničkom stadionu prvi dio priprema za sljedeću prvenstvenu sezonu – uz dvije prijateljske utakmice. Prvu su igrali sa županijskim ligašem NK Borac u Imbriovcu(6:0) gdje su uveličali njegovu 70. obljetnicu, a drugu prošle subote na svom travnjaku s mađarskim prvoligašem FC Paksi (4:0).
Sve ide prema predviđenom planu, zadovoljan sam kako smo se pripremali dva protekla tjedna u kojima smo u potpunosti obavili što smo zamislili. Uz vrlo naporne treninge koje smo provodili dva puta dnevno na obje prijateljske utakmice dao sam prigodu svim igračima koji su pokazali svoje sposobnosti, a posebno sam zadovoljan kako smo se predstavili u igri s Mađarima. Bili smo potpuno dominantni tijekom cijelog susreta u kojem smo mogli postići i uvjerljiviju pobjedu – kazao je Željko Kopić te istaknuo:
Osobito sam zadovoljan marljivošću na treninzima i u igri s mađarskim prvoligašem našim mladim igračima koji su pokazali da se na njih itekako može računati. Nemamo ozlijeđenih, svi su zdravi i to je vrlo važno za daljnji tijek priprema. U srijedu odlazimo na Roglu gdje ćemo se pripremati sljedećih desetak dana i odigrati još dvije pripremne utakmice. Prva će biti sa slovenskim prvoligašem Celjem, a zatim s najboljim iranskim klubom Persopolisom kojeg vodi naš trener Branko Ivanković. U Koprivnicu se vraćamo 2. srpnja, a generalku prije početka nove sezone imat ćemo u Budimpešti s Honvedom. Jasno da će se na tim susretima iskristalizirati jedanaestorica koja će startati u sljedeće prvenstvo u kojem nas očekuju dvije utakmice na našem travnjaku – s Interom Zaprešić, a zatim s novim prvoligašem vinkovačkom Cibaliom – rekao je trener naše momčadi Željko Kopić.