SLAVEN BELUPO U SRIJEDU GOSTUJE U LUDBREGU

12.07.2011.


Nakon jučerašnje predaha nogometaši Slavena Belupa danas prije podne održali su trening u šumi Crna gora, a poslijepodne će ga obaviti na Gradskom stadionu.
Farmaceute u srijedu očekuje nova prijateljska provjera s trećeligašem Podravinom u Ludbregu (18 sati) na kojoj će trener Roy Ferenčina još jednom isprobati sve raspoložive snage i vidjeti na koga može računati u sljedećem prvenstvu.
Nakon uspostavljene suradnje s Koprivnicom klupski čelnici su odredili da će mladi igrači, vratar Marković, Šestak i Kuprešak koji se pripremaju s prvim sastavom Slavena Belupa na posudbu kod gradskog trećeligaša, gdje će provesti najmanje šest mjeseci. No, oni će sljedećih 14 dana i dalje trenirati s prvotimcima našeg kluba kako još jednom ne bi prolazili pripremno razdoblje. Njima će se odlaskom u Koprivnicu pridružiti i izlazni juniori našeg kluba: Marin Maljak, Zoran Martinčić i Dario Potroško.
Nakon sutrašnjeg gostovanja u Ludbregu, Slaven Belupo će u subotu na koprivničkom stadionu imati posljednju provjeru prije starta nove prvenstvene sezone, a suparnik će mu biti drugoligaš Međimurje.