SLAVEN BELUPO U SRIJEDU GOSTUJE U JURJEVCU

22.09.2014.


Utakmice šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa igraju se u srijedu 24. rujna a sve počinju u 15.30 sati, osim susreta BSK – Lokomotiva koji se igra dan ranije (utorak) u isto vrijeme.
Nakon dobre igre i vrlo važne prvenstvene pobjede s Osijekom s kojom je zadržao priključak za momčadima iz druge polovice ljestvice, Slaven Belupo u kupu gostuje kod četvrtoligaša Zrinskog u slavonskom mjestu Jurjevcu teje s obzirom na ulogufavorita za očekivati njegov siguran prolaz.
U preostalim utakmicama sastaju se: Ponikve-Dinamo, Funtana-Hajduk, Lekenik-Rijeka, Vuteks Sloga -Osijek, Mladost (Antin)-Varaždin, Bistra-Cibalia, Podravac (Virje) -Šibenik, Slavonija-Istra 1961, Opatija-Zagreb, Novigrad-Inter Zaprešić, Zagora- Zadar, GOŠK-Pomorac, Međimurje-Vinogradar te Segesta-Split.
Na osnovu izmjena odredbi uputa za odigravanje završnog dijela natjecanja za HNK koje su stupile na snagu od ove natjecateljske godine, klubovi koji se plasiraju u daljnje natjecanje zadržavaju svoj natjecateljski broj u kupu, te se na principu najudaljenijih natjecateljskih brojeva određuju parovi osmine finala.
Također, više nema ždrijeba domaćinstva već će prednost domaćeg terena na utakmicama osmine finala koje se igraju 29. listopada imati klubovi sa slabijim natjecateljskim brojem.