SLAVEN BELUPO U SRIJEDU GOSTUJE KOD DINAMA

25.03.2014.


Izgubljeni bodovi s Rijekom još uvijek zvone u ušima navijača Slavena Belupa koji ne mogu prežaliti propuštene prigode u prvom dijelu susreta i promašeni jedanaesterac polovicom drugog poluvremena.
Da su se neke stvari u nedjelju bolje posložile farmaceuti sigurno ne bi pognute glave napustili koprivnički stadion, već bi daleko mirnije gledali prema nastavku prvoligaše utrke.
Usto, u srijedu ih u Zagrebu očekuje i uzvratni polufinalni susret Hrvatskog kupa s Dinamom koji ih je prije 14 dana pobijedio u Koprivnici (2:0) i najvjerojatnije već osigurao plasman u finale.
Nema dvojbe, da je Slavenu Belupu u ovom trenutku najvažnije prvenstvo i da ga sve misli sada vode prema sljedećem suparniku Splitu, koji u Koprivnici gostuje u ponedjeljak 31. ožujka (18 sati).
Bit će to utakmica u kojoj će farmaceuti morati pokazati znatno više nego na dosadašnjim prvoligaškim ogledima, ako žele nešto mirnije ući u prvenstvenu završnicu.
Susret sa Splićanima propustit će Vedran Purić, Ljuban Crepulja i kapetan Mato Grgić koji su s Rijekom zaradili treću javnu opomenu, tako da će trener Scoria morati tražiti neka nova igračka rješenja.