SLAVEN BELUPO U SPLITU OČEKUJE POZITIVAN REZULTAT

04.08.2012.


Nema predaha za Slaven Belupo! Nakon povratka iz Španjolske, jučer ujutro, stručni stožer održao je samo dva treninga i već danas poslije podne odlazi za Split, gdje će u nedjelju u 21 sat igrati s istoimenim klubom prvoligašku utakmicu trećeg prvenstvenog kola.

Što farmaceuti očekuju u splitskom Parku mladeži rekao je na današnjoj konferenciji za medije trener Roy Ferenčina:

–   Osjeća se umor u momčadi nakon povratka iz Bilbaa, ali nemamo izbora i to je naša stvarnost. Igramo na dva kolosijeka, utakmica u Španjolskoj dosta nas je potrošila jer smo igrali sa zaista velikim suparnikom. Odmah nakon susreta s Athleticom vratili smo se u domaću stvarnost i sve su nam misli uprte u sutrašnji ogled u gostima kod Splita, koji je jedna od naših najiskusnijih momčadi. Splićani imaju kvalitetu, dosta su uložili u sastav, doveli su nekoliko kvalitetnih igrača i njihove su ambicije vrlo visoke. Nije lako igrati protiv takvog suparnika u gostima, ali nismo bez izgleda. Očekujem pozitivan rezultat, što znači da možemo ostati nepobijeđeni. Ako će nam se pružiti prigoda ići ćemo na sva tri boda – kazao je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina.

Za koprivnički sastav sa Splitom neće konkurirati Vugrinec i Gregurina koji se još nisu potpuno oporavili od ozljeda, dok su ostali igrači spremni za nastup.