SLAVEN BELUPO U SLJEDEĆOJ GODINI OBNAVLJA KOMPLETNU INFRASTRUKTURU I POJAČAVA MOMČAD ZA GORNJI DIO PRVOLIGAŠKE LJESTVICE

29.12.2017.


Danas je održana izvanredna sjednica Skupštine Slaven Belupa na kojoj su predloženi i prihvaćeni sportski i financijski planovi za 2018. godinu.
Izvješće o programu rada i financijskom planu za sljedeću godinu podnio je predsjednik Uprave koprivničkog prvoligaša Hrvoje Kolarić koji je između ostalog rekao:
– Cilj nam je da se ojačamo kvalitetnim igračima nakon proljetnog dijela prvenstva, pa već i u ovom zimskom prijelaznom roku i u sljedećoj sezoni konkuriramo za gornji dio ljestvice. Usto, želimo afirmirati i mlade igrače od kojih je neke trener Tomislav Ivković već jesenas uvodio u momčad. Provođenjem kvalitetnog skautinga u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske nastojat ćemo napraviti i kvalitetnije momčadi u klupskoj Školi nogometa. Nastavljamo suradnju s NK Koprivnica u kojoj bi se najistaknutiji igrači pripremali za poziv u prvoligašku konkurenciju – kazao je Hrvoje Kolarić te dodao:
– Nakon završetka proljetnog prvenstva u 2018. godini predviđena je cjelokupna obnova glavnog igrališta na Gradskom stadionu uz potporu HNS-a i Grada Koprivnice: drenaža, instalacije za grijanje terena i naravno novi travnjak. Osim toga trebao bi se postavit i novi travnjak na igralištu s umjetnom travom, kao i na pomoćnom igralištu gdje vježbaju najmlađi. U planu imamo idejni projekt za sjevernu i istočnu tribinu sa svim propisanim uvjetima, kako bi Gradski stadion bio jedna ugodna sportska cjelina. U suradnji s Gradom nabavit ćemo i moderan uređaj za bušenje i održavanje terena koji bi koristili i ostali klubovi za svoje travnjake na gradskom području – napomenuo je prvi čovjek našeg kluba i nastavio s financijskim planom za sljedeću godinu:
– Ukupni prihodi trebali bi iznositi 15.830.000 kuna, a rashodi 15.770.000. Za stabilnije financiranje svakako će biti potrebno pronaći i nove sponzore koji će smanjiti postotak ovisnosti od prodaje igrača – rekao je predsjednik Slaven Belupa Hrvoje Kolarić.
U Izvršni odbor kluba ujedno su izabrana i dvojica novih članova. Riječ je o Danijelu Kocijanu i Darku Ledinskom.