SLAVEN BELUPO U SJEVERNOJ IRSKOJ BEZ NEKOLIKO STANDARDNIH IGRAČA

25.07.2012.


Nogometaši Slavena Belupa večeras će u Sjevernoj Irskoj obaviti posljednji trening uoči sutrašnje uzvratne utakmice s domaćim Portadownom kojeg su u prvoj utakmici drugog pretkola Eurolige pobijedili u Koprivnici – 6:0.

Upravo zbog visoke pobjede trener našeg kluba Roy Ferenčina odlučio je prije odlaska u Sjevernu Irsku da od standardnih igrača, uz Vugrinca u Koprivnici ostane i trostruki strijelca prve utakmice Nikola Rak. Obojici je, kako je rekao Ferenčina potreban  odmor jer Slaven Belupo u nedjelju na Gradskom stadionu u prvoligaškom ogledu dočekuje Istru 1961 s kojom želi osvojiti nova tri boda i zadržati vodeće mjesto na ljestvici.

U sutrašnjem susretu s Portadownom koji počinje u 20.45 sati trener naše momčadi prigodu će dati i nekim igračima koji su u dosadašnjim utakmicama imali manju minutažu kako bi provjerio njihove mogućnosti, te je najavio sljedeći sastav:

Rodić, Šestak, Grgić, Bubnjić, Maras, Batarelo, Brlek, Takač, Kuprešak, Šaban, Delić, dok će prigodu za ulazak u momčad tijekom utakmice, ako će biti potrebno čekati: Pelin, Čanađija, Bušić, Kokalović i Purić.

Nitko ne dvoji, da je prednost faramaceuta iz prve utakmice dovoljna da se plasiraju u treće pretkolo Eurolige, gdje ih očekuje španjolski prvoligaš Athletic Bilbao, jedan od najtrofejnijih europskih klubova i prošlosezonski finalista Eurolige.