SLAVEN BELUPO U SAMOM PRVOLIGAŠKOM VRHU

29.08.2011.


Nakon šest prvenstvenih kola Slaven Belupo se učvrstio na trećem mjestu prvoligaške ljestvice s 13 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Hajduk.

Uspjeh je to koji je malo tko očekivao od koprivničkih nogometnih poklonika, jer su farmaceuti u prvih šest kola imali vrlo težak raspored.

No, obavili su ga na veliko zadovoljstvo i uvjerljivom pobjedom u susretu s Karlovcem potvrdili, da se nalaze u odličnoj formi i da ponovno žele povratak u Europu.

Nakon osvojenih bodova s Karlovčanima trener Roy Ferenčina igračima je dao dva slobodna dana i ponovno će ih okupiti u utorak poslije podne, dok je u srijedu s početkom u 17.30 sati na koprivničkom stadionu predviđena prijateljska utakmica sa županijskim ligašem Dravom iz Novigrada Podravskog.

U susretu s Dravom trener Ferenčina prigodu za nastup dat će igračima s manjom minutažom, a u momčadi će se najvjerojatnije pojaviti i nekoliko darovitih juniora.

Zbog kvalifikacijskih utakmica reprezentacije Hrvatske za Europsko prvenstvo s Maltom i Izraelom, prvoligašku stanku Slaven Belupo će iskoristiti za još dva prijateljska ogleda. U subotu sa Zagrebom u Koprivnici ili u Kranjčevićevoj, te u Velikom Trojstvu kraj Bjelovara kod županijskog ligaša Bilogorca koji obilježava 90. obljetnicu, a čiji je trener i igrač Petar Bošnjak, svojedobno sjajni desni branič našega kluba.