SLAVEN BELUPO U PULU ODLAZI PO POZITIVAN REZULTAT

10.07.2015.


Na otvorenju nove prvoligaške sezone Slaven Belupo gostuje kod Istre 1961 u Puli s kojom će igrati u subotu s početkom u 21 sat.
Na prvoj “pressici” uoči prvenstvenog starta novi trener naše momčadi Željko Kopić istaknuo je spremnost ekipe za izazove koji je očekuje, te je naglasio:
Pripreme su završile, nemamo ozlijeđenih igrača, tako da ćemo s Istrom nastupiti u trenutačno najboljem sastavu. Spremni smo za gostovanje u Puli i očekujem da ćemo postići pozitivan rezultat. Mogu reći da su svi igrači pripreme odradili vrlo dobro i vjerujem da će pokazati svoje sposobnosti te odigrati jednu kvalitetnu utakmicu – kazao je Željko Kopić i nastavio:
Igrat ćemo ofenzivno, nećemo se braniti jer za to nema razloga. Istra će sigurno krenuti agresivno i motivirano, jer ima takvog trenera i zato moramo odgovoriti na najbolji način – zaključio je trener našeg kluba, dok je kapetan momčadi Mateas Delić napomenuo:
U našem sastavu ima dosta novih igrača, novi je trener, još se uigravamo, ali smo u pripremnom razdoblju u potpunosti ispunili ono što je trener od nas tražio. Jasno, da smo spremni za ogled s Istrom i također vjerujem u pozitivan rezultat, koji bi nam bio vrlo važan na startu prvenstva. Jako smo kvalitetno radili na pripremama i to bi se moralo vidjeti već u susretu s Puljanima – završio je Mateas Delić.
Utakmicu u Puli vodit će Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka, dok će njegovi pomoćnici biti Ivica Modrić i Igor Krmar (obojica iz Zagreba). Četvrti sudac je Damir Batinić također iz Osijeka, dok je delegat Milan Rukavina iz Rijeke.