SLAVEN BELUPO U PULI OČEKUJE POZITIVAN REZULTAT

13.08.2016.


Nakon četiri prvoligaška kola i osam osvojenih bodova Slaven Belupo je ispunio očekivanja prije nedjeljnog gostovanja kod Istre 1961 u Puli, koja je dosada osvojila svega jedan bod i nalazi se na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.
Na pressici uoči odlaska na istarski poluotok trener naše momčadi Željko Kopić je rekao:
Istrijani sigurno očekuju pobjedu, igraju na svom travnjaku, ali mi smo spremni za taj okršaj. Imamo određenih problema s najboljom jedanaestoricom jer Pokrivač zbog viroze i Međimorec zbog ozljede neće nastupiti, no ja očekujem da ćemo biti na visokoj razini i postići pozitivan rezultat. Početni sastav u koji se vraća Soren Christensen odredit ću uoči utakmice – kazao je Željko Kopić, dok je stoper Božom Musa dodao:
Maksimalno smo se pripremili za gostovanje u Puli i vjerujem da možemo do dobrog rezultata. U prva četiri kola nismo poraženi, što dovoljno govori o našoj kvaliteti i zbog toga se nadam da ćemo s Istrom postići pozitivan rezultat. Očekujem da ćemo se u Koprivnicu vratiti zadovoljni i zadržati optimizam s kojim smo ušli u novu prvoligašku sezonu – istaknuo je standardni stoper našeg kluba Božo Musa.
Utakmica Istra 1961 – Slaven Belupo igra se s početkom u 19 sati a vodit će je Goran Gabrilo. Njegovi pomoćnici će biti Mario Pepur i Hrvoje Radić, dok je četvrti sudac Duje Strukan (svi iz Splita). Delegat je Ante Podnar iz Gospića.