SLAVEN BELUPO U PRVOM KOLU GOSTUJE KOD DINAMA – ZVONIMIR ŠIMUNOVIĆ DOPREDSJEDNIK UDRUGE PRVOLIGAŠA

06.06.2014.


Udruga prvoligaša dobila je novog predsjednika u Reni Sinovčiću i objavila da prvenstvo za natjecateljsku godinu 2014./2015. počinje u subotu 19. srpnja a prema kalendaru natjecanja u jesenskoj sezoni planirano je odigravanje 19 kola, zaključno s 13. prosinca, a u proljetnoj sezoni odigrat će se preostalih 17 od 07. veljače do 30. svibnja.
Nakon isteka mandata dosadašnjem rukovodstvu Udruge prvoligaša, za novog predsjednika Udruge s dvogodišnjim mandatom izabran je Reno Sinovčić, dopredsjednik NK Zadar, dok su za dva dopredsjednika izabrani Zvonimir Šimunović (NK Slaven Belupo) i Željko Sučić (RNK Split).
Uz verifikaciju novog sastava Lige i Udruge Prve HNL u slijedećoj natjecateljskoj godini (novi član je NK Zagreb), usvojene su Propozicije za natjecanje i donijete potrebne odluke za novo prvenstvo te je izvršen ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova na temelju kojih se utvrđuje raspored odigravanja utakmica.
U prvom kolu Slaven Belupo će imati najtežeg suparnika jer gostuje kod Dinama, dok mu u drugom kolu u goste dolazi Zagreb.
Nakon susreta s novim članom prvoligaškog natjecanja naš klub odlazi kod Hajduka, a u četvrtom kolu u goste mu dolazi Istra.
Slavenu Belupu zatim slijede dva gostovanja za redom: u petom kolu odlazi kod Rijeke, a zatim će mu domaćin biti Split. Nakon ove dvije utakmice naš će klub biti domaćin Lokomotivi nakon koje ga očekuje susret u Zadru.
U posljednjem devetom kolu prvog kruga natjecanja Slaven Belupo će ugostiti momčad Osijeka.