Slaven Belupo u posljednjoj domaćoj utakmici ove sezone protiv Intera, Jović glavni sudac

15.07.2020.


Nogometaši Slaven Belupa u petak će u sklopu 35. kola Hrvatski Telekom Prve lige snage odmjeriti s Interom iz Zaprešića. Utakmica će se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igrati od 20 sati, a bit će to četvrti međusobni sraz ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. Naša je momčad dva puta slavila, jednom u Koprivnici kada su Nowak, Krstanović i Mikulić zabijali u pobjedi 3:0 te jednom u Zaprešiću  kada su za pobjedu rezultatom 2:0 zabijali Bogojević i Lulić. Inter je pak bio bolji u Zaprešiću rezultatom 3:1. Jedini pogodak za Slaven u tom je susretu postigao Nowak.

Glavni sudac posljednje utakmice koju će naša momčad igrati na svom terenu u ovoj sezoni bit će Fran Jović (Zagreb), dok će mu pomoćnici biti Goran Loparac (Sladojevci) i Marko Stolnik (Varaždin). Ante Čuljak (Zagreb) bit će četvrti sudac, Mario Zebec (Cestica) glavni VAR sudac, a Ivica Modrić (Zagreb) pomoćni VAR sudac. Delegat susreta bit će Mladen Jurišić (Osijek), dok će Danijel Trampus (Osijek) biti kontrolor.

Sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, i ova će se utakmica našem stadionu, u petak od 20 sati, igrati uz prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:

– Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta (90 gostujućih navijača)

– Prilikom ulaska na stadion kupac će morati ostaviti osobne podatke (ime, prezime, broj telefona)

– Prioritet pri ulasku imat će kupljene godišnje karte

– Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta

– Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion na isti se neće moći vratiti

– Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 30kn

– Vrata stadiona i blagajne otvaraju se od 18:00

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

– Razmak između gledatelja 1,5m (tri stolice)
– Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.
– Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.
– Ostale preporuke: https://www.hns-cff.hr/files/documents/18948/Preporuke_za_sportska_natjecanja_otvoreno_13_06.pdf