SLAVEN BELUPO U PONEDJELJAK GOSTUJE U VINKOVCIMA

22.04.2018.


Nakon neodlučenog ishoda s Interom iz Zaprešića na koprivničkom stadionu naša momčad u sklopu 31. prvenstvenog kola u ponedjeljak gostuje u Vinkovcima, gdje će se sastati s domaćom Cibaliom koja na ljestvici ima 7 bodova manje.
Za susret s Vinkovčanima trener naše momčadi Tomislav Ivković imat će na raspolaganju Ivanovskog, Godu i Doležala koji zbog tri javne opomene nisu nastupili sa Zaprešićanima, dok će mu s Cibaliom nedostajati vratar Marković zbog trećeg žutog kartona i Katić koji je s Interom isključen u posljednjoj minuti prvog poluvremena.
U kojem će sastavu istrčati Slaven Belupo u Vinkovcima Ivković će odlučiti prije susreta, no sigurno je da će Markovića na vratima zamijeniti 19-godišnji Damjan Kurtanjek kojem će to biti prvi nastup na prvenstvenoj prvoligaškoj utakmici.
Susret Cibalia – Slaven Belupo počet će u 18 sati a vodit će ga Marko Matoc iz Zaprešića, dok će njegovi pomoćnici biti Jerko Crnčić (Vrbovec) i Goran Loparac (Sladojevci). Četvrti je Tin Krečak (V. Gorica), a delegat Ljiljana Špičić (Zagreb).