SLAVEN BELUPO U PETAK SLAVI DVIJE VELIKE I POVIJESNE OBLJETNICE

30.08.2017.


Slaven Belupo će u petak (1.rujna) obilježiti 110. obljetnicu svog osnutka i 20. godišnjicu od ulaska u najelitniji nogometni razred – Prvu hrvatsku ligu.

U povodu povijesno najznačajnijih datuma za naš klub na Gradskom stadionu gostovat će mađarski prvoligaš Ujpest iz Budimpešte koji će sa Slaven Belupom odigrati prijateljski susret s početkom u 18 sati.

U predigri ove utakmice s početkom u 16.30 igra se revijalni susret u kojem će se sastati veterani našeg kluba, odnosno momčad iz kvalifikacija za Prvu HNL koja će odmjeriti snage s reprezentacijom veterana HNS-a u kojoj će između ostalih biti Mujčin, Kozniku, Jozić, Peternac …

Ulaz na utakmice je besplatan, ali uz ulaznice koje se mogu podići u prostorijama kluba na Gradskom stadionu svakog dana od 8 do 15 sati i na dan utakmice na blagajnama od 15 sati, dok je dio ulaznica podijeljen koprivničkim tvrtkama za njihove djelatnike.

Prvih 2.000 gledatelja bit će nagrađeno majicama Slavena, a klub je za posjetitelje osigurao i besplatne bonove za kobasice i pivo.

Godišnje ulaznice za ovu značajnu nogometnu priredbu ne vrijede.