Slaven Belupo u petak protiv Šibenika, obavijest o ulaznicama

31.01.2022.


Nogometaši Slaven Belupa ovog će petka igrati svoju prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstva na domaćem terenu, na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. U sklopu 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige ugostit će Šibenik s početkom u 18 sati.

Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 30 kuna, a možete ih kupiti:

  • putem interneta ( https://ulaznice.hr/web/event/106/19 ) – karte MORAJU biti isprintane
  • na prodajnom mjestu MARBIS – od ponedjeljka do petka (9-17h)
  • na dan utakmice (samo za domaći dio tribine) – 16-19h

Na koprivnički Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš moći će ući 1200 ljudi (40% od kapaciteta stadiona) uz predočenje COVID putovnice koja se može dobiti:

– ako ste cijepljeni ili preboljeli COVID-19 u posljednjih 6 mjeseci

– uz negativan antigenski test (vrijedi 48 sati) ili PCR test (vrijedi 72 sata)

*testiranja ispred stadiona NEĆE biti

Kao i uvijek, na tribine će moći ući samo prethodno akreditirani novinari (akreditaciju možete zatražiti putem maila: odnosisjavnoscu@nksb.hr), a na iste se neće moći unijeti predmeti poput boca, kišobrana i upaljača.

Također, u prodaji su i polugodišnje ulaznice.

Polugodišnja ulaznica uključuje:
• sve domaće utakmice NK Slaven Belupo u HT Prvoj ligi u proljetnom dijelu prvenstva – sezona 2021/22. (8 utakmica)

Cijene polugodišnjih ulaznica za proljetni dio prvenstva – sezona 2021/22:
– 150,00 kn
– 135,00 kn – članovi kluba
– 100,00 kn – umirovljenici i djeca do navršenih 18 godina (kupovina ulaznice isključivo u Klubu, nije moguća online kupovina ulaznice)

• u slučaju ograničenja broja gledatelja na stadionu uslijed epidemioloških mjera ili drugih razloga, vlasnici polugodišnjih ulaznica imaju pravo prioriteta dolaska na stadion

• u slučaju zabrane prisustvovanja publike na domaćim utakmicama zbog epidemioloških odluka Nacionalnog Stožera, NK Slaven Belupo garantira novčano obeštećenje koje će se obračunati na kraju sezone proporcionalno broju propuštenih utakmica te će se taj iznos moći iskoristiti za kupnju godišnje ulaznice u idućoj natjecateljskoj sezoni 2022/2023.

Prodajna mjesta:
• Klub – ponedjeljak i srijeda od 08-12 sati
• Online na ulaznice.hr* – LINK
*ulaznice kupljene online moraju se podići u prostorijama kluba

Svaki vlasnik polugodišnje ulaznice, prilikom ulaska na stadion morat će, sukladno Članku 6. odluke o nužnim epidemiološkim mjerama, predočiti EU digitalnu COVID potvrdu u tiskanom ili digitalnom obliku i osobni dokument koji potvrđuje da je vlasnik iste. Posjedovanje EU digitalne COVID putovnice nije uvjet za kupovinu polugodišnje ulaznice, ali je trenutno uvjet za ulazak na stadion.

Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) polugodišnje ulaznice uz predočenje osobnog dokumenta za svaku osobu.
Sve dodatne informacije i upiti mogu se dobiti na broju 048/220-034 ili putem e-maila nk.slaven-belupo@kc.t-com.hr, a za sve eventualne promjene javnost ćemo informirati putem naše službene web stranice i društvenih mreža.