SLAVEN BELUPO U PETAK IGRA SA SARAJEVSKIM ŽELJEZNIČAROM

09.02.2012.


Nakon dviju prijateljskih utakmica na pripremama u Medulinu s drugoligašem Međimurjem (3:1) i prvoligašem zagrebačkom Lokomotivom (1:1), Slaven Belupo će u petak (14 sati) odmjeriti snage sa sarajevskim Željezničarom, jesenskim prvakom Bosne i Hercegovine koji se također nalazi na pripremama u Istri.

Trener našeg kluba Roy Ferenčina zadovoljan je dosadašnjim pripremnim razdobljem, te igrom koju su farmaceuti prikazali u prijateljskim utakmicama na kojima su svoj doprinos dali i mladi igrači naše momčadi i pokazali da se na njih može najozbiljnije računati.

Kako se očekuje, u sutrašnjem susreta sa Željezničarom trener Ferenčina dat će prigodu standardnoj postavi koja će odigrati najveći dio utakmice i koja bi trebala krenuti u proljetno prvoligaško prvenstvo.

Utakmica sa Željezničarom bit će posljednja na medulinskim pripremama, jer se Slaven Belupo u subotu vraća u Koprivnicu gdje će nastaviti s treninzima do početka proljetnog nastavka.

S obzirom na vremenske nepogode koprivnički nogometaši vježbat će na terenu s umjetnom travom koji je očišćen od snijega i prilagoditi se uvjetima koji ih očekuju u proljetnoj sezoni.