SLAVEN BELUPO U PETAK GOSTUJE U OSIJEKU

29.03.2018.


Nakon prvoligaške stanke zbog prijateljskih susreta reprezentacije Hrvatske u SAD-u nastavlja se prvenstvena utrka HNL-a utakmicama 27. kola.

Slaven Belupo nakon Pule odlazi na još jedno gostovanje i to kod četvrtoplasiraog Osijeka s kojim je sporazumno dogovorio utakmicu na njegovom stadionu, dok će mu momčad iz grada na Dravi to uzvratiti u posljednjem prvenstvenom kolu.

U susretu s Osijekom trener naše momčadi Tomislav Ivković imat će na raspolaganju sve igrače koji kandidiraju za najbolji sastav, jer je Vidović odradio žute kartone dok se Trebotić potpuno oporavio od ozljede.

Prema riječima trenera Ivkovića odmah nakon neočekivanog poraza u Puli s Istrom krenulo se s pripremama za gostovanje u slavonskoj metropoli, gdje naš sastav očekuje znatno teži ogled.

No, Ivković vjeruje da se Slaven Belupo može dobro suprostaviti Osječanima i da njegova momčad nije bez izgleda u ovom susretu.

Utakmica u Osijeku igra se u petak s početkom u 18 sati a vodit će je Marin Vidulin iz Kanfanara, dok će njegovi pomoćnici biti Bojan Zobec iz V. Gorice i Robi Kezele iz Rijeke. Četvrti je Ante Čuljak iz Zagreba, a delegat Ivor Grba iz Strmeca.