SLAVEN BELUPO U PETAK GOSTUJE KOD ISTRE

07.09.2017.


Nakon prvoligaške stanke zbog kvalifikacijskih utakmica reprezentacije, Slaven Belupo u petak gostuje kod Istre 1961 koja je posljednja na ljestvici s dva osvojena boda i bez pobjede u dosadašnjih sedam kola.

Utakmica se igra u 18 sati a vodit će je zagrebačka četvorka: Ivan Vučković (glavni), Krunoslav Ambrinac i Dražen Mandir (pomoćni), dok je četvrti Goran Pečarić, a delegat Milan Rukavina (Rijeka).

Na pressici uoči odlaska u Pulu bili su trener Željko Kopić, te iskusni napadač Pero Pejić.

Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica, ali vjerujem da je možemo uspješno završiti, iako neće biti lako. Mi ćemo nastupiti bez najboljeg strijelca Ivanovskog koji bi danas trebao biti podvrgnut operaciji trbušnog zida i na njega nećemo moći računati najmanje mjesec dana. U Puli je upitan i nastup Bouadle koji je važna karika u momčadi, no vidjet ćemo što će odlučiti liječnici. Uvjeren sam da će svaki naš igrač s Istrom dati svoj maksimum i da se u Koprivnicu možemo vratiti nepobijeđeni – kazao je Željko Kopić, dok je Pero Pejić istaknuo:

Nadam se pozitivnom rezultatu s Istrom i mislim da ga možemo ostvariti. Osjećam se jako dobro u Koprivnici nakon mog povratka iz Albanije i vjerujem da ću ispuniti očekivanja trenera i navijača – rekao je između ostalog napadač našeg kluba.