SLAVEN BELUPO U NOVU SEZONU STARTA U NEDJELJU S CIBALIOM U VINKOVCIMA

21.07.2012.


Nakon visoke pobjede u drugom pretkolu Eurolige sa sjevernoirskim Portadownom (6:0), nogometaši Slavena Belupa u nedjelju gostuju kod vinkovačke Cibalie (19 sati) u sklopu prvog kola nove prvoligaške sezone.

U koprivničkom sastavu neće biti Alena Marasa zbog tri javne opomene iz prošlog prvenstva, te nedovoljno od ozljede oporavljenih Glavice i Gregurine.

Za gostovanje u Vinkovcima imali smo svega dva dana oporavka od utakmice sa Sjevernim Ircima ali s time se moramo nositi. Upravo zbog određenog umora jučer smo imali relaksacijski trening kako bi se malo odmorili. S Cibaliom ćemo igrati potpuno otvoreno, ništa nećemo kalkulirati i najvažnije da ne izgubimo. Pruži li nam se prigoda ići ćemo na pobjedu i vjerujem u dobar rezultat – kazao je Roy Ferenčina trener našeg kluba, te dodao:

Ulazimo u seriju europskih i prvenstvenih susreta u kojima moramo jako dobro rasporediti snage, jer nam neće biti lako. Više ćemo biti na putu nego na treninzima, ali tu se ništa ne može učiniti. Kako smo u prvoj utakmici s Portadownom postigli rezultat koji će nam biti dostatan za uzvrat u Sjevernoj Irskoj najvjerojatnije nećemo nastupiti u najjačem sastavu, već će prigodu za nastup dobiti neki igrač iz pričuve. Vratimo li se iz Vinkovaca s pozitivnim rezultatom bio bih vrlo zadovoljan – završio je Ferenčina.