Slaven Belupo u nedjelju protiv Hajduka, ulaznice u pretprodaji u petak

06.08.2019.


Nogometaši Slaven Belupa u četvrtom će kolu Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti splitski Hajduk. Utakmica će se u nedjelju igrati s početkom u 18 sati. Nakon teških ispita protiv Osijeka, Dinama i Rijeke, Slavenaše čeka još jedan veliki izazov i to protiv momčadi koja je u prva tri kola upisala tri pobjede.

S obzirom na kapacitet stadiona, na do sada prodane godišnje ulaznice i ulaznice koje ne idu u redovnu slobodnu prodaju te na veliki interes gostujućih navijača, molimo sve zainteresirane da svoju kartu osiguraju što ranije kako bi se izbjegle gužve na blagajnama uoči utakmice i kako ne bi ostali bez iste. U pretprodaji i na dan utakmica bit će dostupno nešto više od 1400 karata, uključujući i one rezervirane za gostujuće navijače.

Svoje ulaznice, koje će koštati 40 kuna za sve tribine, možete osigurati u pretprodaji u petak od 14 do 17 sati na blagajni 1 ili ih možete kupiti na dan utakmice kada se ‘vrata stadiona’ otvaraju dva sata uoči susreta Slaven Belupa i Hajduka. Za sve dodatne informacije nazovite 048/220-034 ili pošaljite upit na e-mail: nk.slaven-belupo@kc.t-com.hr.