Slaven Belupo u nedjelju protiv Hajduka, obavijest o ulaznicama

20.04.2022.


Nogometaši Slaven Belupa u 32. će kolu Hrvatski Telekom Prve lige snage odmjeriti s Hajdukom. Utakmica će se u nedjelju od 17 sati igrati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Slaven Belupo i Hajduk u ovoj su sezoni odigrali tri međusobna susreta. Splićani su na Poljudu slavili rezultatima 3:1 i 2:0, dok je naša momčad u Koprivnici bila bolja rezultatom 3:2 Pogotke za tri boda tada su postigli Laušić, Krstanović i Mlinarić. Slaven Belupo trenutno je sedmi s 31 osvojenim bodom, dok je Hajduk treći s 59.


Ulaznice za utakmicu koštat će 40kn, a možete ih kupiti:

Od četvrtka:

  1. Ulaznice.hr (ulaznice OBAVEZNO moraju biti isprintane i izrezane)

Petak:

  1. Pretprodaja – Blagajna 1 (ulaz za navijače domaće momčadi) – od 12.00 – 14.30 sati (obavezno predočenje osobne iskaznice)

Nedjelja:

  1. Blagajna – od 15.00 sati (obavezno predočenje osobne iskaznice)

Svi koji ulaze na stadion MORAJU imati kartu, uključujući i djecu! Molimo sve da što prije kupe istu, a da na dan utakmice što prije uđu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Kao i uvijek, na tribine će moći ući samo prethodno akreditirani novinari (akreditaciju možete zatražiti putem maila: odnosisjavnoscu@nksb.hr), a na iste se neće moći unijeti predmeti poput boca, kišobrana i upaljača.