Slaven Belupo u nedjelju protiv Dinama, obavijest o ulaznicama

15.03.2022.


Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju će u sklopu 28. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti zagrebački Dinamo. Utakmica će se igrati s početkom u 15 sati, a blagajne i ulazi otvorit će se dva sata ranije. Molimo Vas da na stadion dođete što ranije kako bi se izbjegle gužve.

Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 40 kuna (trebaju ih imati i djeca), a možete ih kupiti:

  • putem interneta ( https://ulaznice.hr/web/event-browse/106/26 ) – karte MORAJU biti isprintane
  • na prodajnom mjestu MARBIS – od ponedjeljka do petka (9-17h)
  • u pretprodaji – petak – blagajna 1 (pokraj ulaza na tribinu za domaće navijače) – 12 – 15h

Prema procjeni i nalogu policije PU koprivničko-križevačke utakmica je označena kao rizična te će se ulaznice za gostujući dio tribine, njih 353, prodavati isključivo online putem ( https://ulaznice.hr/web/event-browse/106/26 ), a na dan utakmice neće se prodavati ulaznice za gostujuće navijače.

Na koprivnički Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš moći će ući neograničen broj ljudi (u skladu s važećim kapacitetom stadiona – 3.000 mjesta) uz predočenje COVID putovnice.

*osobe mlađe od 12 godina ne trebaju imati putovnicu

*neće biti COVID testiranja na stadionu uoči utakmice

Kao i uvijek, na tribine će moći ući samo prethodno akreditirani novinari (akreditaciju možete zatražiti putem maila: odnosisjavnoscu@nksb.hr), a na iste se neće moći unijeti predmeti poput boca, kišobrana i upaljača.