SLAVEN BELUPO U NEDJELJU GOSTUJE U ZADRU

20.03.2015.


Nakon odlične igre i visoke pobjede s Lokomotivom, Slaven Belupo u sklopu 26. prvoligaškog kola u nedjelju gostuje kod posljednje plasiranog Zadra, kojeg vodi bivši izbornik Igor Štimac.
Iako farmaceuti imaju sedam bodova više od domaćina u našem klubu svjesni su značaja ove utakmice, a slično razmišlja i trener Ante Čačić.
Bit će to teško gostovanje iako su Zadrani posljednji, jer njima je pobjeda imperativ. Nama je utakmica također važna i ostvarimo li pobjedu bodovi će imati dvostruko značenje. Želimo li do uspjeha moramo igrati kao kod kuće uz maksimalno zalaganje i veliku koncentraciju. Budemo li na svom nivou tada ne strahujem za rezultat – naglasio je trener Slavena Belupa Ante Čačić i dodao:
Zadrani su jači nego u jesenskom prvenstvu, Štimac ih je jako mobilizirao i zato moramo biti oprezni – zaključio je naš trener.
Utakmica se igra s početkom u 17 sati, vodit će je zagrebački sudac Fran Jović, dok će njegovi pomoćnici biti Dario Vrabec također iz Zagreba i Hrvoje Radić (Split). Četvrti je Duje Strukan također iz Splita, a delegat Lino Rošo (Vodnjan).