SLAVEN BELUPO U NEDJELJU GOSTUJE U OSIJEKU

05.12.2014.


Nedjeljno gostovanje u Osijeku ( 18. prvoligaško kolo) novi je izazov za Slaven Belupo koji je u posljednja tri nastupa osvojio sedam bodova, bez primljenog pogotka.

Trener Ante Čačić vjeruje da će naša momčad nastaviti uspješan niz i u osječkom Gradskom vrtu, gdje je očekuje suparnik koji također želi sačuvati opstanak među prvoligašima.

– Utakmica je vrlo važna za oba sastava i tko izađe kao pobjednik učinit će značajan pomak. Mi ćemo nastojati da u ovom susretu postignemo pozitivan rezultat i pokažemo da se nalazimo u vrlo dobrom ritmu. Nedostajat će nam jako važan igrač Paracki koji ima tri javne opomene, ali za momčad će konkurirati Edson koji se oporavio od ozljede, tako da neće biti većih promjena u odnosu na prošli ogled sa Zadrom – istaknuo je trener Slavena Belupa Ante Čačić i nastavio:

– Još nisam odlučio koja će jedanaestorica istrčati u Osijeku, ali mogu reći da će to biti samo igrači koji su potpuno spremni. Očekujem nastavak uspješnog niza, bez obzira što naši domaćini također žele pobjedu. Iako nam ovog tjedna vremenske prilike za treninge nisu bile naklonjene učinili smo sve što smo zamislili i to nam daje izglede da postignemo dobar rezultat – rekao je između ostalog trener našeg kluba Ante Čačić.

Utakmicu koja počinje u 15 sati vodit će Marijo Strahonja iz Zaprešića, dok su njegovi pomoćnici Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac. Četvrti je sudac: Dalibor Mlakar (svi iz Zagreba). Delegat će biti Riječanin Milan Rukavina.

timthumb8.php