SLAVEN BELUPO U NEDJELJU GOSTUJE KOD SPLITA

29.07.2011.


Koprivnički prvoligaš u subotu odlazi u Dugopolje, gdje će biti do nedjeljne utakmice sa Splitom s kojim je do sada odigrao dvije prvenstvene utakmice i obje izgubio.
Prošle jeseni u Parku mladeži bilo je 3:0 za Splićane, dok je u proljetnom susretu na koprivničkom stadionu opet slavio Split – 1:2.
Za nas je najvažnije da smo osvojili tri boda na startu sa Zagrebom, koji se u Koprivnici predstavio kao dobra ekipa. Sada odlazimo Splitu i vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata i kući se vratiti nepobijeđeni. Splićani su imali težak susret u četvrtak s engleskim Fulhamom u sklopu Europske lige, prikazali su dobru igru i vidjelo se da su kvalitetna momčad. No, za nas je najvažnije da se u Parku mladeži predstavimo u dobro izdanju, pokažemo svoje mogućnosti i opravdamo povjerenje naših navijača – kazao je trener farmaceuta Roy Ferenčina i dodao:
Nemamo ozlijeđenih igrača, svi su na raspolaganju, a momčad će sa Splitom krenuti u nešto izmijenjenom sastavu u odnosu na prvu utakmicu sa Zagrebom – završio je Ferenčina.