SLAVEN BELUPO U NEDJELJU GOSTUJE KOD INTERA

02.04.2009.


Nakon slavonskih priprema na kojima je odigrao prijateljske utakmice sa Croatijom u Velimirovcima, te u BiH gdje se sastao s bosansko-hercegovačkim Premijer ligašem Orašjem (2:2), Slaven Belupo od ponedjeljka vježba na koprivničkom stadionu i sprema se za nastavak prvoligaškog prvenstva i nedjeljno gostovanje kod zaprešićkog Intera.
Trener Mile Petković na raspolaganju je imao sve igrače, osim reprezentativca Bojana Vručine koji je s najboljom hrvatskom vrstom bio u Andori i u petak priključiti treninzima, te Mate Jajala i Elvisa Kokalovića koji su igrali za mladu reprezentaciju (U-21) sa Crnom Gorom i Mađarskom i jučer su se stavili pod nadzor koprivničkom treneru.
– Za nas je gostovanje kod Intera od najveće važnosti, jer imamo samo bod prednosti ispred Šibenika i Rijeke, koji također konkuriraju za treće mjesto. Inter je među momčadima koje se bore za prvoligaški opstanak i zato nas očekuje vrlo zahtjevna utakmica u kojoj moramo dati najviše što možemo, ako želimo osvojiti bodove. Spremni smo za susret s Interom u kojem očekujem maksimalan pristup svakog našeg igrača i nadam se prvoj gostujućoj pobjedi ovog proljeća – kazao je trener Slavena Belupa Mile Petković.