SLAVEN BELUPO U NEDJELJU GOSTUJE KOD HAJDUKA

23.09.2011.


U sklopu 9. prvoligaškog kola Slaven Belupo odlazi u goste Hajduku s kojim će igrati u nedjelju na stadionu Poljud s početkom u 20 sati uz izravni prijenos na MAX TV-u.

Nema dvojbe, da će to biti jedno od najtežih gostovanja našeg kluba koji u dosadašnjim prvoligaškim ogledima još nije postigao pobjedu.

–       Hajduk je uz Dinamo naš najbolji klub i sigurno je lagani favoriti u ovom susretu. Splićani trenutačno imaju više bodova od nas, ali mi se nećemo predati već ćemo nastojati pružiti što bolji otpor i mislim da možemo postići dobar rezultat. Učinit ćemo sve da uz motiviranu igru pokažemo što više i nadam se da ćemo to pokazati na travnjaku. Isto tako vjerujem da će suđenje biti korektno i da nećemo biti „zakinuti“ kao što smo bili u prošlom kolu s NK Lučko, kada smo teško oštećeni upravo zbog velikog previda ljudi koji dijele sportsku pravdu – istaknuo je Roy Ferenčina trener našeg kluba, dok je napadač Tomislav Bušić koji je igračku karijeru započeo u Hajduku naglasio:

–       Na Poljudu moramo od početka susreta ući maksimalno motivirano i spremni smo za svaki izazov. Hajduk je kvalitetna momčad, ali ni mi nismo bez izgleda. Ambijent na Poljudu bit će u znaku Hajduka, no s time nismo opterećeni i vjerujem da ćemo se predstaviti kao momčad koja opravdano „puca“ na plasmanu u Europu – rekao je između ostalog Tomislav Bušić.