SLAVEN BELUPO U NEDJELJU GOSTUJE KOD HAJDUKA

30.07.2015.


Nakon osvojenog boda s Lokomotivom u Koprivnici Slaven Belupo se priprema za gostovanje kod Hajduka s kojim će igrati na Poljudu u nedjelju – 2. kolovoza s početkom u 19 sati.
U sastavu naše momčadi najvjerojatnije neće biti napadač Sandi Križman koji je s Lokosima postigao izjednačujući pogodak za 1:1, jer je zbog ozljede morao napustiti utakmicu prije njenog kraja, dok su ostali igrači potpuno spremni za nastup na Poljudu.
U koprivničkom taboru ne dvoje da je to još jedan težak gostujući ispit na kojem se od farmaceuta očekuje da pokažu svoju kvalitetu i da se, kao i s Rijekom na Kantridi gdje su osvojili bod (2. kolo), predstave u pravom izdanju.
Jedan od najboljih igrača Slavena Belupa u susretu s Lokomotivom Vedran Purić, koji je asistirao kod oba pogotka koje su postigli Križman i Savić vjeruje, da je Hajduk vrlo dobra momčad ali da koprivnički prvoligaš u tom ogledu nije bez izgleda i da može do pozitivnog rezultata.
Utakmicu na Poljudu vodit će najbolji hrvatski sudacs najvećim europskim rejtingom Ivan Bebek iz Rijeke, dok će mu pomoćnici biti Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti sudac je Domagoj Vučkov (Rijeka), a delegat Zlatko Stanković (Zagreb).
U ostalim utakmicama 4. kola sastaju se: Rijeka – Lokomotiva, Osijek – Istra 1961, Inter – Split i Zagreb – Dinamo.