SLAVEN BELUPO U ČETVRTAK IGRA S INTEROM ZAPREŠIĆ

20.01.2016.


Uz sudjelovanje na medulinskom turniru Arena cup, Slaven Belupo svakodnevno trenira na istarskim travnjacima i priprema se za proljetni dio prvenstva.
Nakon što su u prvoj utakmici turnira pobijedili slovenski Koper (2:1), u svom drugom nastupu izgubili su od rumunjskog prvoligaša Viitorul (3:0) dok ih u četvrtak očekuje susret s Interom iz Zaprešića (11 sati), koji će odlučivati o konačnom redoslijedu u skupini Finera.
Pripreme se odvijaju prema predviđenom planu a u obje utakmice nastupili su igrači koji se nalaze u Medulinu, s tim da su neki imali veću a neki manju minutažu. Najvažnije, da za sada nema novih ozljeda te da svi jako dobro podnose sve napore – kazao je trener Željko Kopić i nastavio:
Iako smo s Rumunjima izgubili uvjerljivo u većem dijelu utakmice bili smo ravnopravni uz greške u obrani koje su naši suparnici iskoristili i pobijedili. U susretu s Interom veću minutažu dobit će igrači koji su u dosadašnja dva susreta manje igrali, što ne znači da nećemo tražiti pobjednički rezultat – naglasio je trener našeg kluba.
S Interom neće nastupiti Ljuban Crepulja koji je jučer otišao na pregovore u škotski Celtic, kao ni Goran Paracki koji se zbog ozljede na posljednjoj jesenskoj utakmici s Lokomotivom još nije uključio u trenažni proces.